Bluesmies Jönsson

Bluesmies Jönsson on blueskonsertti päiväkoti-ikäisille ja 1-4. luokkalaisille lapsille. Esityksessä on mukana toimintaa ja leikkejä, joihin lapset pääsevät osallistumaan. Konsertissa kuljetaan Jönssonin matkassa maalta kaupunkiin. Siinä sivutaan hienoisesti bluesmusiikin historiaa, tietysti lapsille sopivassa muodossa. Mukana on tuttuja bluesiksi sovitettuja lastenlauluja sekä uusia tätä konserttia varten sävellettyjä kappaleita. Konsertissa soivat kitarat, huuliharppu sekä slidekitara. Konsertin kesto on noin 40 minuuttia.

Kokeneet esiintyjät Ismo Haavisto – Kolmen lapsen isä, ammattimuusikko, huuliharpisti, laulaja, kitaristi, jolla takana jo lähes 30-vuoden bluesura. Hän esiintyy tällä hetkellä Lahti Big Bandin kanssa, sekä oman trionsa kanssa ja trubaduurina. Hän on edustanut Suomea International Blues Challenge -kilpailuissa Memphis Tennesseessä Yhdysvalloissa 2013 ja European Blues Challenge -kilpailuissa Berliinissä 2012.

Tuomo Karppinen – Kahden lapsen isä, laulaja, kitaristi, musiikinopettaja, Potkulautaritari, SM-karaokevoittaja -98 ja Tapsan Tahtien voittaja -99. Uralle mahtuu myös yli 2000 lastenkonserttia.

Yhteystiedot:

Ismo Haavisto 050 596 5400 | ismo.haavisto@gmail.com

Tuomo Karppinen 040 770 6698 | tuomo@rokkikitara.fi